Full page

Üzletszabályzat

1. Bejelentkezés
 

Ha Ön már regisztrált felhasználója webáruházunknak, kérjük jelentkezzen be felhasználónevével és jelszavával a Belépés menüpont alatt található bejelentkezõ-felületen.

Ha Ön még nem regisztrált oldalunkon, kérjük kattintson a Regisztráció feliratú hivatkozásra, majd töltse ki a regisztrációs ûrlapot.
Kérjük, hogy nagyon figyeljen az ûrlapon megadott adatok pontosságára, mivel a szállításhoz, számlázáshoz ezeket az adatokat vesszük figyelembe.


2. A vásárlás
 

A belépés után az oldal felső részének tetején láthatóvá válik a bejelentkezett vásárló neve és profilja, melyet a Profil szerkesztése hivatkozásra​ kattintva tud szerkeszteni.

A Profil szerkesztése menüpontban változtathatjuk személyes adatainkat és a szállítási információkat. A Kosárra klikkelve pedig megtekinthetjük az eddig kiválasztott termékeket. Itt lehetõség van tételenként a darabszám módosítására vagy a tétel törlésére is. Ezt követően kerül sor a szállítási és fizetési mód kiválasztására, majd a személyes adatok megadására. (Ezek módosításával lehetõség nyílik arra, hogy a megrendelést az eredetileg megadott adatoktól eltérõkkel adjuk le. Természetesen az adatok végleges módosításához a Profil szerkesztése menüpont alatt kell végrehajtani a változtatásokat.) Ezt követően kerül sor a megrendelés véglegesítésére. Miután meggyõzõdtünk az adatok helyességérõl, a Megrendelés gombra klikkelve véglegesíthetjük a rendelést.
Ezt követõen a rendszer egy e-mailt küld a regisztráció során megadott címre. A megrendelést követõen a macropolis.hu megkezdi a megrendelés teljesítését és ha szükséges munkatársunk felveszi a kapcsolatot a vásárlóval.
A szerződés, a megrendelés és a visszaigazolás nyelve: magyar. A megrendeléssel, visszaigazolással és a végszámlával létrejövő szerződés nem minősül írásbeli szerződésnek, azt a macropolis.hu nem iktatja és a későbbiekben nem lesz hozzáférhető.


3. A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei
 

Távollévők között létrejött szerződés esetén a távollévők között kötött szerződésekről szóló 45/2014. (II.26.) Kormányrendelet szerint a fogyasztó a szerződéstől a termék kézhezvételének, illetve szolgáltatás esetén a szerződéskötés napjától számított tizennégy munkanapon belül indokolás nélkül elállhat. Írásban történő elállás esetén azt határidőben érvényesítettnek kell tekinteni, ha a fogyasztó nyilatkozatát a határidő lejárta előtt elküldi. Elállás esetén a vállalkozás köteles a fogyasztó által kifizetett összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállást követő 30 napon belül visszatéríteni. A fogyasztó köteles a terméket haladéktalanul visszaszolgáltatni. A macropolis.hu kizárólag sérülésmentes, hiánytalan tartalmú termék visszaszolgáltatása esetén köteles a teljes vételárat megtéríteni, a nem megfelelő használatból eredő kárát érvényesítheti a vásárlón. A fogyasztó viseli az elállási jog gyakorlása miatt a termék visszaszolgáltatásával kapcsolatban felmerült költségeket. A fogyasztót ezen felül egyéb költség nem terheli. A macropolis.hu követelheti a termék nem rendeltetésszerű használatából eredő kárának megtérítését. A termék visszaszolgáltatása történhet az átvevő pontunkban, előre egyeztetett helyszínen és időpontban történő személyes visszajuttatással vagy bármely futárszolgálattal az előre gyeztetett címre történő visszaküldéssel. A vásárló kérésére, kollégáink készséggel gondoskodnak a visszaszállítás bonyolításáról, ügyfeleink ilyen irányú igényüket ügyfélszolgálatunkon jelezhetik.


4. Áru átvétel lehetséges módjai
 

Személyesen a macropolis.hu elérhetőségén:

    - Előre egyeztetett időpontban és helyszínen

Házhoz szállitással


5. Szállítási feltételek
 

Bruttó 15.000,- Ft felett minden megrendelést ingyen házhoz szállítunk Magyarország egész területén. Bruttó 15 000 Ft alatti vásárlás esetén a szállítási költség bruttó 2000 Ft országosan, Budapesten közigazgatási területén a szállítás összeghatártól függetlenül ingyenes. Az áru szállításának idõpontját a telefonos megbeszélés során rögzítjük, raktárkészleten lévő termékek esetén ez általában 24-48 órán belül történik. Egyéb esetekben a szállítás 1-2 héten belül teljesíthető.


6. Fizetési módok
 

Készpénz

    - Személyes átvétel esetén

Utánvét

    - Házhoz szállítás esetén a rendelésben foglalt termék(ek)et szerzõdött futárcég kézbesíti, az átvett termék(ek) árát a futárnak – számla ellenében - készpénzben kell kifizetni.

Előre utalás

    - Személyes átvétel vagy házhoz szállítás esetén is választható. A megrendelt termék(ek)rõl szóló számlát e-mailen vagy faxon keresztül elküldjük Önnek, és az összeg bankszámlánkra érkezése után a választott módon átveheti az áru(ka)t. Fizetési határido max. 8 nap.


7. Cégadatok
 
Cégszerû megnevezés: SCD-SYS Consulting Kft.
Adószám: 24317991-2-13
Cégjegyzékszám: 13-09-185104
Nyilvántartó hatóság: Budapest Környéki Törvényszék Cégbírósága
Telefon: +36-30-584-6484
E-mail cím: contact@macropolis.hu

8. Ügyfélszolgálat
 
Személyes ügyfélszolgálati nyitva tartás: Munkanapokon 9-17 óráig
Telefon: +36-30-584-6454
Telefonos ügyelet nyitva tartás: Munkanapokon 9-17 óráig
Kapcsolattartó személy: Bálint Violetta
E-mail cím: contact@macropolis.hu

9. Egyéb feltételek
 
A megrendelt termékek tulajdonságait azok adatlapján ismerheti meg részletesen. Az itt előforduló esetleges pontatlanságokért nem vállalunk felelősséget, a bemutatott képek némelyike illusztráció.

A feltüntetett árak nem minősülnek árajánlattételnek és magyar forintban értendők. A mindenkori árváltoztatás jogát fenntartjuk, az esetleges elírásokból eredő károkért, valamint az árfolyamok változásából fölmerülő időközbeni árkorrekciókért cégünk nem vállal felelősséget.