Full page 2

Szállítás

A házhozszállításokat DPD futár végzi, mely az alábbi feltételekkel vehető igénybe:

DPD Classic - belföld

A DPD Classic az az alap szolgáltatás, amely lehetővé teszi küldeményeinek egyszerű, gyors és megbízható szállítását Magyarország területén bárhol.
Csomagjait a DPD futár a következő nap folyamán biztosítja a csomagok gyors eljutását a címzetthez a csomagcímkén feltüntetett címre. A feladott csomagok minden állomáson scannelésre kerülnek, így a DPD honlapján a csomag teljes életciklusa nyomon követhető a 14 jegyű csomagszám alapján.

A DPD által nyújtott szolgáltatási rendszer általános jellemzői:

- Háztól – Házig szállítás minden címre
- Minden csomag vonalkódos csomagcímkével van ellátva, amely lehetővé teszi a csomag díjmentes elektronikus nyomon követését a szállítás során és az átvételi elismervény letöltését a www.dpd.hu honlapon.
- Belföldi szolgáltatás esetében kézbesítés a felvételt követő munkanapon
- Sikertelen kézbesítés esetén ingyenes másodszori és harmadszori kézbesítési kísérlet
- Automatikus felelősség vállalás beszerzési értékig

DPD Classic szolgáltatásunkkal a küldeményeit Magyarországon a felvételt követő munkanapon munkaidőben (8-18 óráig) kiszállítjuk.

Felár ellenében igénybe vehető szállítási szolgáltatások:

DPD Express – Belföld

DPD Express 10

Amennyiben Önnek fontos, hogy küldeményét a feladást követő munkanapon legkésőbb 10 óráig kiszállítsuk, abban az esetben válassza a DPD 10:00 szolgáltatásunkat, amelyet pénz visszafizetési garanciával ajánlunk.
Szolgáltatásunk díja magában foglalja a feladó e-mail értesítését a küldeménye kiszállításáról és az átvevő nevéről, illetve sikertelen kiszállítás esetén a feladó azonnali telefonos értesítését.
DPD 10:00 szolgáltatásunk jelenleg a DEPÓ városokba címzett küldemények esetében érhető el.

DPD Express 12

Amennyiben Önnek fontos, hogy küldeményét a feladást követő munkanapon legkésőbb 12 óráig kiszállítsuk, abban az esetben válassza a DPD 12:00 szolgáltatásunkat, amelyet pénz visszafizetési garanciával ajánlunk.
Szolgáltatásunk díja magában foglalja a feladó e-mail értesítését a küldeménye kiszállításáról és az átvevő nevéről, illetve sikertelen kiszállítás esetén a feladó azonnali telefonos értesítését.
DPD 12:00 szolgáltatás elérhetősége folyamatosan bővül, ezért az aktuális városlistáról kérjük, érdeklődjön ügyfélszolgálatunkon vagy tekintse meg a www.dpd.hu honlapon.

DPD Classic – Közút – Európán belül

A DPD Classic nemzetközi szolgáltatással a küldemény távolságtól függően 1-5 nap alatt kézbesítésre kerül.

Classic szolgáltatás általános jellemzői:
- Gyors, és gazdaságos közúti szállítás
- Súlyhatár: 31,50 kg / csomag
- Automatikus felelősség vállalás beszerzési értékig
- Internetes nyomon követés
- A nem kézbesíthető csomagokat díjmentesen szállítjuk vissza

Magyarországról a Classic szolgáltatás az alábbi 29 országban vehető igénybe:
1. zóna: Ausztria (1-2), Szlovákia (1-2) , Horvátország (1-2), Szlovénia (1-2)
2. zóna:, Németország (2-3), Csehország (2-3), Lengyelország (3), Románia (2), Belgium (3-4), Hollandia (3-4), Svájc* (4-5), Litvánia (4-5)
3. zóna:, Dánia (4), Bulgária (3), Franciaország (4), Észtország (4-5), Lettország (6), Svédország (4-5), Írország (5), Luxemburg (3-4), Olaszország (3-4), Anglia (4-5)
4.zóna: Spanyolország (4-5), Finnország (4-5), Norvégia*(4-5), Görögország** (3), Portugália (4-5), Bosznia-Hercegovina*(5-6), Szerbia * (5-6)
(A várható tranzit időket az országok mellett zárójelben találja) A szállítási idők nem garantáltak, tájékoztató jellegűek.
* jelölés alá eső ország esetében a szállítási idő a vámkezelési idővel bővülhet.
** Görögország esetében Kréta szigetére további felárat számítunk fel.

​Feláras szállítási szolgáltatásainkhoz kérje árajánlatunkat.